Voorbeelden

uit de praktijk

Oplossing voor een schimmelnagel

Deze meneer (zie foto’s rechts) kwam met de vraag in mijn praktijk of ik iets aan zijn schimmelnagels kon doen. Meneer is Diabetes patiënt type 1. Meneer werkt als ondernemer dus loopt hele dag in gesloten werkschoenen. Daar houdt de schimmel van, hoe warmer zonder ventilatie hoe beter.

 

 

 

 

RopaNail

Ik heb gekozen voor een antischimmel dat zo effectief is, dat de schimmel door deze olie slecht kan overleven. Mijn keuze is gevallen op RopaNail.
RopaNail wordt gemaakt met uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten: olijfolie, oregano-olie, calendula, propolis en vitamine E.

Gebruik RopaNail direct wanneer u de eerste tekenen van een schimmelnagel waarneemt. Het is belangrijk om de schimmelnagel 2x daags te behandelen voor het beste resultaat.
Gebruik: Smeer de olie 2 x daags op en onder de nagel en laat het product 15 minuten intrekken. Consistent gebruik gedurende een aantal maanden zorgt voor het beste resultaat , afhankelijk van de status van de schimmelnagel.

Tips: RopaNail is een zeer geconcentreerde en krachtige olie. Indien uw huid een reactie geeft, adviseer ik om rondom de nagel een beetje vaseline te smeren om de huid te beschermen.

In mijn praktijk te koop.
Ropanail  10ml €14,95

 

 

 

 

pedicure-amsterdam-oost-1

“Onze grootste zwakheid is om het op te geven. De meeste zekere manier op succes is om het altijd nog één keer meer te proberen.”

Alan AdamsCEO, Essential Company